Ryanair vanaf Weeze Airport Informatie over vliegen vanaf Weeze met Ryanair

Ryanair Weeze Airport

U vliegt goedkoop en snel met Ryanair van Weeze Airport. Weeze Airport ligt slechts twintig minuten rijden over de Nederlandse grens, is goed bereikbaar met de auto of trein en er zijn busdiensten vanuit Arnhem en Nijmegen die u direct afzetten of ophalen vanaf de terminal van Weeze Airport. Vanwege de goede bereikbaarheid, de korte wachttijden en de goedkope luchthavenbelastingen, kiezen steeds meer Nederlanders om voordelig te vliegen vanaf Airport Weeze.

Goedkope vluchten

Weeze Airport is thuishaven van budget airlines, zoals Ryanair, Tailwind, Transavia en Air Berlin. Ryanair biedt keuze uit 57 bestemmingen vanaf Weeze Airport. Vlieg voordelig naar uw vakantiebestemming aan de Middellandse Zee of boek nu met Ryanair een stedentrip naar één van de vele bestemmingen in Europa. Vlieg met Ryanair naar Spanje, Griekenland of Turkije voor een zonvakantie of boek een goedkope vlucht voor een weekendje feesten op Ibiza of Kreta!

Ryanair

Het uitgebreide luchtvaartnetwerk van Ryanair bereikt 28 landen en 168 bestemmingen in Europa en in landen rond de Middellandse Zee. Dagelijks worden 1.500 vluchten uitgevoerd. Ongeveer 80 miljoen mensen vliegen jaarlijks met Ryanair. De luchtvaartmaatschappij vliegt met nieuwe Boeing 737-800 toestellen en is de meeste succesvolle low fare luchtvaartmaatschappij wereldwijd. Zowel zakelijk reizigers als toeristen vliegen met Ryanair naar vele Europese bestemmingen.

Vliegveld Weeze

Weeze Airport, ook wel vliegveld Dusseldorf of vliegveld Niederrhein Weeze genoemd, is erg populair bij Duitsers en Nederlanders die goedkoop willen reizen. Het is een klein vliegveld, echter met goede faciliteiten. Er zijn goede horeca gelegenheden aanwezig, inclusief een panorama restaurant en een bierstube. Het vliegveld heeft zelfs een Duty Free shop.

Parkeren

Airport Weeze beschikt over een parkeerterrein waar u uw auto kunt parkeren. U kunt op Weeze Airport ook uw auto parkeren op het bewaakte parkeerterrein van Easy Airport Parking. Dit parkeerterrein ligt op 5 minuten rijden vanaf de luchthaven, is 24 uur bemand en wordt met videocamera’s bewaakt. Een gratis shuttlebus brengt u naar de terminal van Weeze Airport. Omdat het parkeerterrein niet direct aan de luchthaven ligt, is parkeren bij Easy Airport Parking goedkoper dan parkeren op de luchthaven. Vliegen vanaf Weeze Airport is echt goedkoop.