Weeze Airport, Adres en Route Informatie over het adres, de route en parkeren bij Weeze Airport.

Adres van vliegveld Weeze Airport

Wanneer u vanaf Weeze Airport vliegt naar uw vakantiebestemming voor uw zakenreis, dan is het vanuit Nederland het eenvoudigst om met de auto naar Weeze Airport af te reizen. Weeze Airport ligt op slechts 20 minuten rijden van de grens met Nederland en is de thuishaven van vele goedkope luchtvaartmaatschappijen. Easy Airport Parking is op Weeze Airport het adres om gegarandeerd, veilig en goedkoop uw auto te parkeren.

Parkeren Weeze Airport

Weeze Airport beschikt over een twee onbewaakte, betaalde parkeerterreinen met totaal slechts 7000 plaatsen. Alleen parkeerterrein P1 ligt direct aan de terminal. U betaalt voor 7 dagen parkeren op P1 € 70,- en op P2 € 45,-. Bij Easy Airport Parking betaalt u slechts € 40,- voor 7 dagen, kunt u vooraf uw parkeerplaats reserveren en parkeert u uw auto op een omheint en met videocamera’s bewaakt terrein. Het parkeerterrein van Easy Airport Parking is 24 uur bemand.

Hoe werkt Easy Airport Parking – Airport Weeze?

Al thuis kunt u via de website van Easy Airport Parking uw parkeerplaats reserveren. U print uw ticket uit. Deze bent u nodig om het bewaakte parkeerterrein van Easy Airport Parking op te rijden. U parkeert uw auto en u neemt vervolgens de shuttlebus, die bij de prijs van het parkeren is inbegrepen, naar de terminal. U wordt voor de terminal afgezet en kunt direct inchecken. Tijdens uw reis hoeft u zich geen zorgen te maken over de veiligheid van uw auto.

Easy Airport Parking – Weeze Airport adres

Voor uw navigatiesysteem of uw routebeschrijving gebruikt u voor Easy Airport Parking dit adres:

  • Holtumsweg 32
  • 47652 Weeze
  • Duitsland

Routebeschrijving vanuit Nederland:

Vanuit Nederland bereikt u de parkeerfaciliteiten van Easy Airport Parking het gemakkelijkst via de A73 en de A77. In Duitsland gaat de A77 over in de A57. U verlaat de A57 bij afrit Goch/Weeze en volgt de borden richting de luchthaven. Bij het Aral tankstation slaat u rechtsaf de Willy-Brandt-Ring op. Na ongeveer 600 meter neemt u de tweede afslag rechts de Holtumsweg op. Na ongeveer 70 meter slaat u linksaf en rijdt u het parkeerterrein van Easy Airport Parking Weeze op.