Informatie over P1 Informatie over de tarieven, indeling, plaatsen en ligging.

Parkeren op Airport Weeze P1

Wanneer u met het vliegtuig vanaf Weeze Airport vertrekt, en van plan bent met de auto naar het vliegveld te reizen, kunt u uw auto parkeren op parkeerplaats P1. Weeze Airport beschikt over zevenduizend parkeerplekken, verdeeld over twee parkeerplaatsen. Weeze Airport P1 ligt dichtbij de terminal zelf en is daarom een slimme keus als u uw reis snel en comfortabel wilt beginnen.

Algemene informatie

Weeze Airport beschikt over twee parkeerplaatsen: P1 en P2. Parkeerplaats P1 ligt hiervan veruit het dichtstbij: recht tegenover de terminal van Weeze Airport op zeer korte afstand van de terminal zelf. Vanwege de ruime hoeveelheid parkeerplaatsen op Weeze Airport is reserveren niet nodig en niet mogelijk. De parkeerplaatsen zijn niet bewaakt.

Parkeerplaats P1 heeft diverse invalidenparkeerplaatsen, helemaal vooraan parkeerplaats P1, die tegen het lagere tarief van parkeerplaats P2 beschikbaar zijn. Denkt u er dan wel aan om de Europese gehandicaptenparkeerkaart zichtbaar op het dashboard te plaatsen.

Kosten van het parkeren

De tarieven die gehanteerd worden op Weeze Airport P1 liggen iets hoger dan de tarieven van P2. Je betaalt voor een Dag 18 euro, en voor vier dagen tot een Week 70 euro. Twee weken is 140 euro en Drie weken 210 euro. Iedere dag extra na drie weken kost 18 euro per dag en 70 euro per week. Betalen is mogelijk met creditcard of contant, en wordt gedaan bij terugkomst bij een van de parkeerautomaten die in en nabij de terminal te vinden zijn.