Informatie over P2 Informatie over de tarieven, indeling, plaatsen en ligging.

Parkeren op Airport Weeze P2

Weeze Airport ligt in het westen van Duitsland, net over de Oosterse grens. Het is gelegen tussen Nijmegen en Düsseldorf, en makkelijk bereikbaar met eigen of openbaar vervoer. Als u met de auto naar het vliegveld reist, kunt u de auto parkeren op een van de twee grote parkeerplaatsen waar Weeze Airport over beschikt, zodat u na terugkeer op het vliegveld weer makkelijk en snel over uw auto beschikt. Zo reist u comfortabeler en bent u snel weer thuis.

Algemene informatie

Weeze Airport heeft zo'n 7000 parkeerplaatsen beschikbaar, verdeeld over de twee parkeerplaatsen P1 en P2. Weeze Airport P2 ligt achter parkeerplaats P1 op vijf tot tien minuten loopafstand van de terminal, maar heeft daarentegen een voordeliger tarief. Beide parkeerplaatsen zijn onbewaakt, en door de ruime hoeveelheid parkeerplaatsen is het niet mogelijk om vooraf te reserveren. Invalidenparkeerplaatsen zijn enkel beschikbaar op P1; tegen het lagere tarief van P2. U heeft hiervoor wel een Europese gehandicaptenparkeerkaart nodig.

Kosten voor het parkeren

De tarieven van Weeze Airport P2 liggen aanzienlijk lager dan de tarieven van parkeerplaats P1. Zo betaalt u voor een Dag parkeren 12 euro. Vanaf vier dagen tot een Week kost parkeren 45 euro, Twee weken kost 60 euro en Drie weken 75 euro. Na drie weken kost elke extra dag 12 euro en elke extra week 15 euro. Betalen doet u bij terugkeer op het vliegveld met creditcard of contant; u kunt betalen bij een van de betaalautomaten in en om de terminal van Weeze Airport.